Succes, gebruikte ik dat woord echt?

Regelmatig krijg ik de vraag: hoe werkt dat dan zo’n coachtraject bij jou? Wanneer zou ik daar iets aan kunnen hebben? Wat levert het mij op? Wat is de investering?

Kort samengevat trek ik tijdens een coachtraject een tijdje samen met jou op. Ik help je om bij jezelf stil te staan, houd je een spiegel voor, stel je kritische en confronterende vragen zodat je tot nieuwe inzichten kunt komen en ruimte gaat voelen voor beweging. Nieuwe inzichten en ruimte geven bewegingsvrijheid en lucht, maar kunnen soms ook nog wat wankel voelen in het begin. Ik loop daarom met je mee in je ontwikkeling, volg je kritisch en steun je in de stappen die je zet. Belangrijk hierbij is dat je na dit traject zonder mij verder kunt. Ik geef je een duw in de rug en verder kun je zelf lopen of gaan rennen, zo je wilt.

Door het versterken van je eigen leiderschap ga je bewuster om met jezelf, de situatie en de ander en dat leidt naar meer succes. Succes? Gebruikte ik dat woord echt? Nou vooruit, voor deze ene keer dan.

Herken je dit?

  • Je hebt de meest geweldige ideeën, maar het wordt eigenlijk nooit wat;
  • Je zit vast en haalt op dit moment niet alles uit je leven wat erin zit;
  • Je bent succesvol van buiten, maar je mist het enthousiasme in je werk en voelt je soms verveeld en leeg van binnen;
  • Kun je het niet uitstaan als anderen wel op de hoogte zijn en jij niet;
  • Doe je alles liever zelf omdat je eigenlijk niemand echt vertrouwt;
  • Loop je bij een conflict het liefste meteen weg uit de situatie;
  • Heb je vaak het gevoel er niet helemaal bij te horen?

We zitten onszelf nogal eens in de weg. Of gaan bepaalde situaties juist uit de weg. Wie herkent dit niet? Deze patronen en reacties zijn bij jou gaan horen: “Zo ben ik nou eenmaal.” Maar, je bent niet zo geboren. Bepaalde ervaringen hebben grote indruk gemaakt (positief en negatief) en ervoor gezorgd dat jij nú op een specifieke manier reageert.

Wat levert een coachingstraject jou op?

In een coachingtraject bij mij ga je – en nee, ik ga zeker niet de therapeut uithangen want dat is helemaal nergens voor nodig – erachter komen wat jouw patroon en strategieën zijn die jij ‘hebt gekozen’. Waarom je doet zoals je doet in bovenstaande situaties. Waar dit vandaan komt en hoe dit jouw denken, voelen en handelen beïnvloedt. Iemand zei ooit: “Je gaat het pas zien als je het door hebt.” En zo is het. En dan kan ‘lazy’ zijn, even niksen, ontzettend nuttig zijn. Dat is cruciaal om beslissingen te kunnen nemen die goed bij jou passen en goed voor je zijn. Om even naar je eigen rol in bepaalde situaties te kijken. Om dingen in een ander perspectief te gaan plaatsen. Om het eens van wat verschillende kanten te bekijken.

Opbouw coachingstraject (16 weken)

Tijdens het eerste gesprek, het matchinggesprek, wordt het coachtraject afgestemd op jouw vraag, jouw ontwikkeling en jouw specifieke context. Ik stel in overleg met jou een traject op maat samen zodat de coaching  aansluit bij jouw werk & privé omstandigheden. In de de tweede fase, het coachingstraject, krijg je 16 uur persoonlijke coaching. Ik stem met jou af hoe je deze uren wilt verdelen over face-to-face gesprekken, telefonisch contact, skypesessies, uitdagende praktijkopdrachten en e-mail. Deze vorm van integrated coaching is niet alleen heel inspirerend, maar ook uiterst effectief. Je hebt altijd een doel en resultaat om te behalen en daarom evalueer je ook jouw traject en de dienstverlening van Lazy Boys Club in het laatste gesprek: het evaluatiegesprek.

Investering en betaalwijze

Jouw investering in dit persoonlijke coachingtraject | 16 weken | 16 uur |  Beslis in 2016 en u  krijgt  10% korting. Dus geen 2.499,00 euro maar 2.249,00 (exclusief 21% btw).

Meer weten? Neem direct contact op.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s